top of page

Wat is nou een mooier cadeau dan een herinnering die tastbaar is? Wanneer een fotoshoot cadeau geeft, geeft u meer dan een 'gewoon' cadeau. U geeft een beleving! Vanaf de fotosessie tot het ontvangen van de foto's.

Allemaal herinneringen voor nu maar ook later. Een zwangerschap is na 9 maanden alweer voorbij. Het lijkt best lang maar straks zijn de kinderen al weer groot en weet je nog hoe mooi die tijd was, van je zwangerschap? Hoe snel groeien jouw kinderen op? Weet je nog dat leuke spleetje tussen de tanden toen ze op de basisschool zaten of de fase dat alles om K3 draaide? Of jouw leuke pup? Die is na een jaar al bijna volwassen! 

Allemaal speciale momenten die nooit vergeten mogen worden. Wanneer u een fotoreportage cadeau doet, zorgt u ervoor dat deze herinneringen tastbaar worden gemaakt en altijd binnen handbereik zijn.

De cadeaubonnen worden mooi verpakt als een echt cadeautje. Wilt u er liever nog een persoonlijke boodschap in doen? Dan zorg ik dat het cadeau nog niet dicht gemaakt is! De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf €15 euro. U kunt ook één van de fotosessie pakketten cadeau geven.

Wilt u ook zo'n speciaal cadeau geven?

Stuur dan een mailtje naar aisajoostenfotografie@gmail.com of bel met 06-53453899.

Liefs, Aisa

AJW_4776.jpg
bottom of page