top of page

Super dat u voor Aisa Joosten fotografie de fotograaf uit Breda en omstreken om al uw speciale momenten vast te leggen. Mijn doel is het tastbaar maken van jullie herinneringen. Voor nu maar zeker voor later. Herinneringen zijn de meest dierbare momenten en met foto's krijgen deze nog meer kracht.

Alle speciale momenten die ik vastleg worden inclusief mooi linnen album geleverd zodat u deze speciale dag altijd binnen handbereik heeft.

Wanneer u kiest voor een bedrijfsreportage of sfeerbeelden van uw bedrijf of evenement. Kiest u voor goede zorg. Op jullie aanwijzingen zoals wat willen jullie de klant laten zien. Zal ik reportage maken die datgene laat zien waar uw bedrijf voor staat!

 

U kunt een offerte aanvragen door het online formulier in de te vullen of te bellen naar 06-53453899.

Wilt u een spoed sessie boeken? Neem dan telefonisch contact op! 

Na inzending neem ik contact op om een datum en tijdstip voor u te reserveren. Voor bruiloften of zakelijke reportages kom ik indien gewenst eerst persoonlijk langs voor een klik gesprek. Ik vind het namelijk belangerijk dat deze speciale dag precies wordt vastgelegd zoals jullie willen. Tijdens het gesprek bespreken wij de wensen en mogelijkheden. Hierna stuur ik u alle informatie over de fotoeportage. Om uw datum en tijdstip vast te leggen vraag ik een aanbetaling van 25%. Het gehele bedrag van de reportage dient maximaal 2 werkdagen voor de geplande sessie te zijn voldaan.

Mag ik van jullie speciale momenten of bedrijf vastleggen?

Vul dan het onderstaande formulier in! 

Liefs, Aisa

bottom of page