top of page

Wat leuk dat u kiest voor een Fine Art portret bij Aisa Joosten fotografie de fotograaf uit Breda en omstreken. In de studio zullen we verschillende poses uitproberen en maken we gebruik van verschillende kleding. Ik zal portretten maken maar ook gebruikmaken van attributen zoals kastjes, stoelen of banken voor storytelling. Hiermee wordt een waar verhaal gecreëerd.  Na de sessie, kiest u uit de online galerij de foto's die u uitgewerkt wil hebben. 

Deze foto's zullen worden uitgewerkt tot ware schilderijen. Deze ontvangt u ook op speciaal Fine Art fotopapier wat het nog die extra schilderij waardige finishing touch geeft! Hieronder laat ik de voor en na foto van een Fine Art portret zien.

U kunt een fotosessie boeken door het online formulier in de te vullen of te bellen naar 06-53453899.

Wilt u een spoed sessie boeken voor bijvoorbeeld een spontaan familie uitje of een afscheidsfotosessie van uw zieke huisdier neem dan telefonisch contact op!

Na inzending neem ik contact op om een datum en tijdstip voor u te reserveren. Hierna stuur ik u alle informatie over de fotoshoot inclusief kleding tips. Om uw datum en tijdstip vast te leggen, wordt de betaling voldaan voor de sessie.

Mag ik van jou een prachtig schilderij waardig kunstwerk maken?

Vul dan het onderstaande formulier in! 

Liefs, Aisa

bottom of page