Fotodagen Rotterdam en Breda

Op zaterdag 26 en zondag 27 september organiseer ik twee fotodagen! Op deze dagen kan je tegen een gereduceerde prijs een fotosessie boeken. Wil jij een fijne herinnering met jouw familie, van jouw trouwe viervoeter of zwangerschap laten vastleggen? Of kan jouw website, LinkedIn of andere socialmedia kanalen een nieuwe profielfotogebruiken? Lees dan snel verder! 

Op zaterdag 26 september vindt de fotodag plaats op een toffe locatie in Rotterdam. In de stadse omgeving zijn er meerdere unieke locaties op loopafstand. Dit is perfect voor een stoere fotosessie. Met mooie muren, trappen en de skyline van Rotterdam op de achtergrond kunnen we alle kanten op!

Op zondagmiddag 27 september vindt de fotodag plaats in het mastbos van Breda. De prachtige herfstkleuren beginnen zich al te laten zien maar er is nog volop groen aanwezig. De fotosessies vinden plaats op de heide waar we verschillende leuke plekken opzoeken. Perfect voor een romantische setting, een mooi hondenportret, een mooi familieportret of een spontaan zakelijk portret.

Wat krijg je?

Een fotosessie van 20 minuten waar we diverse plekken op de locatie zullen op zoeken. 

Na de sessie ontvang je een link tot een galerij waar jij zelf 3 foto's kiest.

Jij ontvangt de 3 zelf gekozen foto's digitaal en afgedrukt op luxe fotopapier van 10x15 cm.

De kosten bedrage €49,- voor een sessie van 20 minuten incl. 3 foto's.

Per sessie is er ruimte voor 1 gezin (4 personen) - 1 hond. Indien er meerdere personen of honden gewenst zijn, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Ik heb heel veel zin om alle herinneringen van de gezinnen, koppels, honden en portretten op deze dagen vast te mogen leggen. Zie ik jou op 26 of 27 september? Meld je aan via het aanvraag formulier.

Pas na betaling is jouw tijdsvlak definitief gereserveerd.

Liefs, Aisa

Vul alle vakken in om een fotosessie te boeken
arrow&v
Voor wie is de fotosessie?
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018-2020 by Aisa Joosten