top of page

vier de liefde voor jezelf

Jij bent het waard!

AJP_1369ph.jpg
Vertrouwen

vertrouwen als basis

Ik weet als geen ander wat onzekerheid met je doet. Daarom is het belangrijk om met een fotograaf te werken waar je kwetsbaar mag zijn.

AJP_2032.jpg
Helemaal jij!

Prachtig zoals je bent

Krachtige intieme foto's precies zoals jij bent, zo mooi als jij bent.

AJP_2344.jpg
Sensueel

Sensueel niet seksueel

 

Sensualiteit als bron wat ik als geen ander snap als vrouwelijke fotografe.

AJP_1172ph.jpg

Jij bent prachtig!

Mag ik jou laten zien hoe mooi je bent?

Mijn naam is Aisa en nadat ik in een maand tijd 15kg aankwam, ik ineens overal striae had en mezelf niet meer herkende werd ik erg onzeker. Ik ging van bijna te dun naar zwaar overgewicht. 

 

Ik heb een tijdje echt met mijn gewicht letterlijk in mijn maag gezeten. Ik hou namelijk echt van lekker eten. Uiteindelijk leerde ik dat ik ben wie ik ben. Dat er maar één ik is en dat ik daar wel eens wat liever voor mocht zijn. 

 

Aan het begin van de eerste lockdown heb ik boudoir foto’s van mezelf gemaakt. Mijn zelfbeeld kreeg daar zo’n boost van. Doordat je anders naar jezelf kijkt, zie je ineens dingen die er eigenlijk altijd waren maar die je niet wilde zien.

 

Dat gevoel dat is zo fijn. Toen bedacht ik, hier wil ik iets mee.Ik wil vrouwen helpen anders naar zichzelf laten kijken, laten zien hoe mooi ze zijn en de liefde voor zichzelf te laten vieren. 

 

We zijn zo mooi maar laten ons door onzekerheden lijden en vergeten dan hoe prachtig we eigenlijk zijn. Daar wil ik verandering in brengen. 

 

Ik wil jou laten zien dat je prachtig bent, precies zoals je bent.

 

Liefs,

Aisa

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page