top of page

Bij wie boek ik een fotoshoot? Ik stel mij graag voor!

Super leuk dat je overweegt een fotosessie bij mij te boeken! Ik snap dat je graag wilt weten wie die mevrouw achter de camera nou is, dus ik stel mij graag even voor!


Mijn naam is Aisa joosten en ik woon samen met mijn vriend, uhum verloofde in het mooie Breda. Samen met onze twee honden en twee katten. Ik ben inmiddels bijna 30 jaar. Ik ben het liefst bezig met mijn honden, mijn bedrijf of met gezellige avondjes met familie en vrienden. Mijn levensmotto's zijn: Behandel een anders zoals je zelf behandelt wilt worden en ben een beetje gek, de wereld is al saai genoeg.


Toen wij onze eerste hond kregen ben ik begonnen met fotograferen dat is nu zo'n 3 jaar geleden.

Ik ben toen meteen in diepe gedoken in de wereld van honden fotografie. Ik heb diverse curssen en workshops gevolgd bij o.a.

Fosco fotografie, Monoa photography en heb ik de opleiding tot honden fotograaf bij MijnStijlFotografie gevolgd.

Doordat ik fotografie zo tof vind, ben ik mij ook gaan uitbreiden naar mensen en toen kwam in contact met FineArt en ik was verliefd. Ik heb hierin dan ook een cursus gevolg bij

Rocyka Fotografie. Voor ik begon met fotograferen was het liefst


Als ik mijn stijl zou moeten omschrijven is het een dromerige en romantische stijl. Ik hou van kleuren maar wel met zachte tinten. Licht maar soms ook juist donker en mysterieus. Dit laatste is vooral bij FineArt maar soms is het buiten ook erg tof. Ik zeg eigenlijk altijd, ik maak de foto's op gevoel.


Daarbij kijk ik natuurlijk wel naar welk onderwerp ik fotografeer, op wat voor locatie we zijn, voor welke gelegenheid het is en hoe het licht valt. Heb jij iets van mij voorbij zien komen wat je helemaal top vind dan mag je dat natuurlijk altijd aangeven. Het zal nooit een kopie worden van die afbeelding maar wel gebaseerd zijn op die foto.


Zoals je misschien wel hebt gelezen vind ik heel veel dingen met fotografie leuk om te doen. Maar het allerleukste vind ik het creëren van tastbare herinneringen. Laatst was door een doos met oude foto's aan het gaan en er kwamen zoveel herinneringen naar boven. Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon met camera maar je zal er van versteld staan hoeveel van die foto's ook echt worden uitgeprint. Vrijwel niks. Om die reden krijg je bij een fotosessie bij mij ook altijd afdrukken.

Natuurlijk onthouden we de meeste herinneringen wel maar wanneer het is vastgelegd wordt het echt nooit meer vergeten. Stel jij opent een doos met oude foto's. Dan durf ik te wedden dat er momenten naar boven komen die je toch even was vergeten. Dat is zo mooi en daarom ook echt het doel wat ik wil bereiken met fotografie. Of het nou gaat om je pup, oude kater, gezin, zwangerschap of de liefde voor jezelf. Het zijn kostbare herinneringen en dat ik die mag vastleggen is een hele grote eer.


Ik hou van lachen en van gek doen en ik kan dus tijdens een shoot een beetje gek overkomen. Zeker met de honden dan komen soms de raarste geluiden uit mijn mond maar hé als voor de perfecte foto ;-).


Zijn er nog dingen je van mij zou willen weten? Je mag me altijd vragen stellen!

Liefs,

Aisa

136 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page