Vul alle vakken in om één van de workshops te boeken.

Roofvogel Fotografie Workshop

Its A Bird Life & Aisa Joosten Fotografie

Op zaterdag 4 en zondag 19 april kun jij beleven hoe het is om diverse roofvogels te fotograferen, onder begeleiding van Aisa Joosten Fotografie.

Samen met Its A Bird Life wordt deze workshop gegeven in Dongen.

 

Er zijn verschillende roofvogels aanwezig die je zowel in vlucht als in portret zal gaan fotograferen. Ik zal kort vertellen hoe ik deze magische dieren op de foto vastleg. Hierna gaan we meteen aan de slag! Op het moment dat jullie fotograferen, zal ik aanwezig zijn voor tips en tricks.

 

Let op! Het is geen fotografie cursus voor beginners. Het is belangrijk dat jij je camera kent en bekend bent met het fotograferen van bewegende dieren/objecten en de belichtingsdriehoek. Je fotografeert bij voorkeur in de manuele stand.

 

Voor het gedeelte waar we de vogels in vlucht gaan fotograferen, is een zoomlens vereist. Wij zullen op een afstand van de vogels plaatsnemen en zoomen is dus van belang. Een objectief 70-200mm of 70-300mm, of objectieven met een vast brandpunt vanaf 200mm zijn ook zeer geschikt.

 

Voor de portretten van de vogels is een objectief van minimaal 85mm nodig. Uiteraard zijn de zoomlenzen hier ook geschikt voor.

 

De workshops vinden plaats op:

Zaterdag 4 april vanaf 14.00

Zondag 19 april vanaf 14.00

De workshop zal zo'n 4 uur duren. Tussendoor zorgen wij voor wat lekkers. De kosten van de workshop bedragen €69,- per persoon.

 

De workshops worden in kleine groepen van maximaal 8 personen gegeven. Zorg dus dat je jezelf op tijd inschrijft want VOL = VOL.

 

We werken enkel met beloningsgericht trainen en het welzijn van de dieren staat voorop. Mocht 1 van de vogels er bijvoorbeeld geen zin in hebben, dan is dit de keuze van de vogel, die wij respecteren. Het blijven immers dieren met een eigen wil.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018-2020 by Aisa Joosten