Studiofotografie.

Studiofotografie is voor iedereen die houdt van een gekleurde of juist zwarte of witte achtergrond. Perfect voor een goed portret van de kinderen, jouw zwangerschap, jouw dreumes of peuter of juist huisdieren. Newborns doe ik alleen samen met de ouders en niet in de vorm waarin baby's in doeken worden gewrapt. Voor ieder zijn stijl is er wel iets. 

Tijdens de shoot zullen we verschillende poses uitproberen en kunnen we gebruikmaken van schillende props zoals een kist of een stoel. Ook zijn er meerdere achtergronden beschikbaar.

Fine art.

Fine art is een vak apart. Als het ware maak ik samen met jou een waar schilderij waarin ik mijn creativiteit de volledige vrijheid geef. Dit kan een portret zijn maar ook storytelling waarbij je gebruik maakt van diverse props en kleding. Wanneer je kiest voor een fine art sessie krijg je echt een uniek kunstwerk! De kleding in deze portretten is ook erg belangrijk, dit gaat dan ook altijd in overleg. Klik hier voor fine art inspiratie! Bij de Fine Art sessies worden alleen afdrukken geleverd doordat dit op speciaal Fine Art fotopapier wordt gedrukt bij een vaklaboratorium waar ik mee samen werk.  Hierdoor behoudt het de hoogste kwaliteit leverbaar. 

Scroll naar beneden voor mijn portfolio en wie weet staan jullie binnenkort zelf voor mijn camera!

Meteen enthousiast geworden?

Boek een studio sessie hier!

Boek een Fine Art Sessie hier!

Liefs, Aisa

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018-2020 by Aisa Joosten