top of page

Fotoreportage op locatie:

Tijdens de fotoshoot maken wij eerst kennis en gaan we op zoek naar mooie plekjes. Laat de kinderen lekker spelen. Honden blijven tijdens de wandeling wel aan de lijn. Wanneer we het perfecte plekje hebben gevonden zal ik jullie aanwijzingen geven voor poses maar ook spontane foto's maken. De sessie is vrij in te vullen. Willen jullie actie foto's of samen met jullie hond? Het kan allemaal!

Studio fotoshoot:

Tijdens de studiofotoshoot ontvang ik jullie bij mij thuis. De studio is beschikbaar voor 2 volwassene, 3 kinderen en 2-3 grote honden en 4 kleine honden. Natuurlijk krijgen jullie wat te drinken. Tijdens de shoot zullen we verschillende poses doen en zullen we verschillende props gebruiken. Binnenkort gaat de studio verhuizen naar een grotere ruimte.

FineArt portret:

Wanneer u een FineArt portret boek gaat u voor een eigen stukje kunst. De kleding is hier van belang en gaat in goed overleg of er wordt gebruik gemaakt van kleding in de studio. We zullen verschillende poses doen van portret tot storytelling.  De nabewerking van het FineArt portret is erg belangrijk, hiermee zorg ik dat u een schilderij waardig kunstwerk ontvangt wat gedrukt wordt op speciaal FineArt fotopapier. 

Wil je de brochure ontvangen? Klik dan hier om een fotosessie te boeken.

Liefs, Aisa

bottom of page