top of page

Wat Leuk dat je mijn website bezoekt! Ik zal mij natuurlijk ook voorstellen. Mijn naam is Aisa Joosten en ik ben het gezicht achter de camera. Mijn passie is begonnen toen ik mijn eerste hond (Hailey) kreeg.  Ik wilde simpelweg alles vastleggen en geen moment missen. Ik ben meteen diverse cursussen gaan volgen bij o.a. Fosco fotografie, Monoa Photography en Rocyka fotografie ook heb ik een opleiding tot hondenfotograaf gevolgd bij Mijn Stijl Fotografie.

Foto's zijn meer dan mooie plaatjes, het zijn onze herinneringen. Mijn missie is dan ook jullie herinneringen op zijn mooist vastleggen. Met liefde zorg ik ervoor dat jullie herinnering tastbaar worden. Tegenwoordig laten we alles in onze computers en telefoons staan maar vergeten we dit af te drukken. Om te zorgen dat jullie herinneringen ook echt tastbaar worden, krijgen jullie van mij altijd de foto's digitaal en afgedrukt. 

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als dat ik ben! En wie weet tot snel!

Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via het onderstaande formulier, via aisajoostenfotografie@gmail.com of 06-53453899.

Liefs, Aisa

bottom of page